STILLINGEN ER LUKKET

Director til facilitering af professionelle direktørnetværk

Vores kunde beskæftiger sig udelukkende med facilitering af executive netværksgrupper for adm. direktører og virksomhedsledere. Virksomheden har over de seneste år oplevet en kraftig vækst og tæller i dag mange hundrede adm. direktører og virksomhedsledere blandt sine netværksmedlemmer.

Stillingen

Som Director får du det operative ansvar for mødeledelse af 9 af direktørnetværksgrupper, herunder også ansvar for at opbygge relationer til medlemmerne i de 9 netværksgrupper gennem medlemsbesøg og dialogaktiviteter. Du indgår endvidere i den daglige ledelse af virksomheden.

Konkrete opgaver omfatter:

  • Facilitere 54 netværksmøder årligt. Møderne holdes i København og der deltager typisk 20-30 direktører. Du skal sikre at deltagerne får det højeste udbytte for deltagerne og at der er en konstruktiv dialog.
  • Gennemføre ca. 220 medlemsbesøg årligt til eksisterende medlemmer på Sjælland samt øvrige dialogaktiviteter rettet mod pleje og fastholdelse af medlemmerne
  • Aktivt skaffe 3 nye medlemmer om måneden
  • Medvirke til udviklingen af virksomhedens tilbud til medlemmerne

Kandidaten

Der er mange veje til at blive succesfuld i denne stilling. Nogle af de kritiske erfaringer og kvalifikationer omfatter:

  • Adskillige års erfaring som enten leder med forretnings- og personaleansvar eller alternativt erfaring som managementkonsulent, lederudviklingskonsulent eller lignende
  • Erfaring med at styre gruppeprocesser hvor gruppen kommer i centrum – ikke konsulenten
  • Nogle års erfaring fra en professionel, salgsorienteret rolle
  • Erfaring med at begå sig på lige fod blandt direktører og beslutningstagere uden at ”falde igennem” men også uden at stjæle rampelyset

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyde en spændende stilling hvor du får et fremragende netværk i Dansk erhvervsliv og hvor du samtidig får lejlighed til at inspirere og blive inspireret af nogle af Danmarks dygtigste erhvervsledere. Du kommer til at arbejde i et dynamisk, professionelt og spændende miljø og i en virksomhed, som er med til at sætte dagsordenen omkring ledelse og netværk. Virksomheden holder til i eksklusive og centrale omgivelser i København K og tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke bestående af attraktiv fast løn og en resultatafhængig bonus.