STILLINGEN ER LUKKET

Manager, HR Transformation – gør karriere blandt Danmarks førende

Deloitte Business Consulting er blandt verdens førende konsulentvirksomheder og løser komplekse og strategiske opgaver for verdens førende virksomheder. I Danmark består Deloitte Business Consulting af godt 200 medarbejdere, som omsætter for et 3-cifret millionbeløb. Det går rigtig godt og der er brug for at styrke HR Transformation, der arbejder med strategisk HR rådgivning til Danmarks førende virksomheder.

Dine arbejdsopgaver:

Som manager i HR Transformation får du selvstændigt ansvar for at lede og levere på kundeprojekter. Ansvaret strækker sig gennem alle faser – fra tilbud og salg til levering og opfølgning. Du arbejder med nogle af Danmarks førende virksomheder og sammen med nogle af de skarpeste profiler i branchen. Du vil typisk arbejde på større strategiske projekter, men der vil også være lejlighed til at arbejde på mindre opgaver.

Nogle af de primære konkrete arbejdsopgaver omfatter:

· Lede og styre kundeprojekter med ansvar for kvalitet, tidsstyring og ressourceforbrug

· Gennemføre kvalitative og kvantitative analyser af strategi, processer og strukturer, governance, capabilities, roller mv. på kundeprojekter.

· Udvikle koncepter og løsningsforslag på kundeprojekter

· Medvirke til udvikling af HR Transformation forretningen gennem netværksbaseret salg og kreative business development initiativer

· Udarbejdelse af tilbud og deltagelse på kundemøder

Det er Deloitte’s ønske at videreudvikle HR Transformation som kompetencecenter og derigennem fortsætte med at vinde marketshare og mindshare på markedet for strategisk HR rådgivning. Den mission skal du medvirke til at virkeliggøre og der vil være store muligheder for at præge og påvirke HR Transformation.

Dine kvalifikationer:

Som ideel kandidat til stillingen har du indenfor de senere år gennemført en relevant kandidatuddannelse hvor du lå blandt de bedste på sin årgang. Endvidere har du:

· Samlet set 5-8 års direkte relevant erfaring fra konsulentverden og/eller fra HR funktionen i en større virksomhed

· Erfaring med styring og ledelse af større og komplekse HR projekter

· Et udpræget forretningsmæssigt perspektiv på HR, herunder erfaring med at arbejde med ”hård HR” som system- og proces disciplin

· Solid erfaring fra større organisationen med enten HR Transformation, talent/performance management

· En personprofil, som er velstruktureret, analytisk og samvittighedsfuld samtidig med at du begår dig godt og kommunikerer effektivt

Deloitte Business Consulting tilbyder:

Stillingen som Manager i HR Transformation rummer rigtig god mulighed for faglig, personlig og karrieremæssig udvikling. Du bliver del af et meget stærkt fagligt miljø med nogle af de skarpeste hjerner. Samtidig kommer du til at arbejde på direktionsniveau sammen med nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer omkring løsningen af komplekse, strategiske udfordringer.

Deloitte har stærkt fokus på kompetenceudvikling og du vil få adgang til en konsulent-værktøjskasse på højeste niveau.

Stillingen aflønnes på et attraktivt niveau og lønnen vil bestå af en god fast løn og mulighed for bonus med meget højt til loftet. Deloitte tilbyder endvidere en række flexible benefits samt et omfattende tryghedsprogram med diverse forsikringer.

Henvendelse:

Send din ansøgning og cv til Kristian Husum på kh@husumsearch.dk hvis du synes stillingen lyder spændende. Du er også velkommen til at kontakte Kristian Husum på tlf. 29 89 41 09 for at høre mere om stillingen.