Program Director, Executive Education til Institut for Selskabsledelse

Mulighed for at blive del af en succesfuld og dynamisk virksomhed, der sælger og leverer executive development til direktører og bestyrelsesmedlemmer. Rollen indebærer både facilitering af programmer for topledere samt kommercielt ansvar for forretningsområdet.

Stillingen

Som Program Director får du ansvaret for drift samt den fortsatte udvikling af  forretningsområdet Executive Education. Ansvaret omfatter mere konkret:

 

 • Afvikling af åbne og virksomhedstilpassede programmer, herunder 
  • Aktiv facilitering af programmerne med undervisning af ledende professorer fra amerikanske business schools
  • Kvalitetssikring af programmerne samt ansvar for deltagertilfredshed og -udbytte
  • Ansvar for koordinering og ”praktik” i samspil med en program koordinator
 • Kommercielt ansvar for udviklingen i forretningsområdet herunder især gennem salg og udvikling af virksomhedstilpassede programmer

 

Institut for Selskabsledelse tilbyder et yderst professionelt og ambitiøst miljø hvor du får særdeles gode muligheder for at udvikle dig professionelt og personligt. Institut for Selskabsledelse har på Executive Education et tæt samarbejde med Columbia Business School og med førende internationale professorer. Man har oplevet en stor søgning til de aktuelle tilbud og ønsker med denne stilling yderligere at styrke den positive udvikling.

Kandidaten

Den ideelle kandidat til stillingen har:

 

 • Erfaring med at facilitere trænings- og udviklingsprogrammer på tungt niveau
 • Gerne salgserfaring med dokumenterede resultater indenfor et tilsvarende område som f.eks. konsulentvirksomhed, kursusvirksomhed el.lign.
 • En relevant videregående akademisk uddannelse gerne suppleret med executive education
 • Lyst til at være en del af en ung, mindre og hastigt voksende virksomhed, der lægger vægt på præstationer
 • En systematisk og pragmatisk natur – en person, der får tingene gjort og naturligt tager ansvar for at sikre den bedste kvalitet selv når bølgerne går højt

 

Kandidater til stillingen kunne f.eks. have en baggrund som konsulent eller forretningsudvikler indenfor education management, management consulting, HR consulting el.lign. En baggrund fra forsvaret kombineret relevante civile erfaringer kunne også være et godt udgangspunkt.

Henvendelse

Institut for Selskabsledelse samarbejder i denne rekruttering med Husum Search & Rekruttering. Send din ansøgning og cv til Kristian Husum på kh@husumsearch.dk, hvis du synes stillingen lyder spændende. Du er også meget velkommen til at ringe til Kristian på tlf. 29 89 41 09 for at høre mere. Vi holder interviews løbende så ring/søg hellere i dag end i morgen. Der er ansøgningsfrist senest 9. Februar 2012.