STILLINGEN ER LUKKET

Salg af executive development og uddannelse til Direktionsniveau

Vores kunde sælger og leverer executive development og uddannelse til direktører og bestyrelsesmedlemmer. Virksomheden har i de senere år præsteret en særdeles stejl vækst og tæller i dag sine kunder blandt de allerstørste og mest spændende virksomheder i Danmark. Til yderligere styrkelse af virksomhedens markedsposition søges nu en yderligere en sales executive.

Stillingen

Som sales executive arbejder du med salg af virksomhedens produkter overfor direktører og bestyrelsesmedlemmer. Du arbejder altså med et særdeles ”tungt” kundesegment. Helt konkret vil du stå for:

  • Salg af en spændende og fokuseret produktportefølje til direktører og bestyrelsesmedlemmer
  • Opfølgning over telefonen på gode leads – ofte baseret på referencer fra eksisterende kunder
  • Medvirken ved øvrige strategiske salgsinitiativer

Kandidaten

Den ideelle kandidat har:

  • En ”smagfuldt” salgsorienteret profil, som evner at begå sig på direktionsniveau men alligevel holder et højt tempo og fokus.
  • En relevant videregående uddannelse – eventuelt er du lige blevet færdig.
  • Erfaring med at arbejde (salgsorienteret) overfor et ”tungt” kundesegment – f.eks. som account executive i en konsulentvirksomhed, executive researcher hos en headhunter eller som new business developer i en finansiel virksomhed.
  • Lyst til at rådgive direktører og bestyrelsesmedlemmer omkring relevante ydelser for deres egen udvikling.
  • En selvkørende natur og højt ambitionsniveau.
  • Bred interesse for forretning, ledelse og erhvervslivet.

Virksomheden tilbyder

Stillingen tilbyder en meget bred berøringsflade i toppen af Dansk erhvervsliv og blandt nogle af Danmarks dygtigste erhvervsledere. Du kommer til at arbejde i et succesfuldt, professionelt og spændende miljø og i en virksomhed, der sætter dagsordener for Dansk erhvervsliv. Virksomheden holder til i eksklusive og centrale omgivelser på Østerbro og tilbyder en god pakke med provisionsmodel uden loft.

 

Henvendelse

Send din ansøgning og cv til Kristian Husum på kh@husumsearch.dk, hvis du synes stillingen lyder spændende. Du er også meget velkommen til at ringe til Kristian på tlf. 29 89 41 09 for at høre mere.