STILLINGEN ER LUKKET

Salg af executive development til direktionsniveau, mulighed for kandidat med relativt kort erfaring

Særdeles spændende mulighed for relativt nyuddannet kandidat at blive en del af en meget succesfuld og ung virksomhed, der sælger og leverer executive development til direktører og bestyrelsesmedlemmer.

Stillingen

Som sales executive arbejder du med salg af virksomhedens produkter til direktører og virksomhedsbestyrelsesmedlemmer. Du får stillet de nødvendige redskaber til rådighed for at blive en succes og kommer til at arbejde selvstændigt med din portefølje som del af et stærkt team.

Virksomheden tilbyder et yderst professionelt og ambitiøst miljø hvor du får særdeles gode muligheder for at udvikle dig professionelt og personligt. Du vil få en meget bred berøringsflade i toppen af Dansk erhvervsliv og begå dig blandt nogle af Danmarks dygtigste erhvervsledere. Virksomheden er dagsordenssættende i dansk erhvervsliv og holder til i eksklusive og centrale omgivelser i København.

Kandidaten

Den ideelle kandidat har:

 

  • En smagfuldt salgsorienteret profil, som evner at begå sig på direktionsniveau og alligevel holder et klart fokus i salgsarbejdet
  • En relevant videregående uddannelse, f.eks. HD, cand.merc. el.lign. – eventuelt nyuddannet med god erfaring fra relevante studiejobs og et særdeles højt drive
  • Gerne erfaring med at arbejde (salgsorienteret) overfor et ”tungt” kundesegment
  • Lyst til at rådgive direktører og bestyrelsesmedlemmer om relevante ydelser for deres egen udvikling.
  • En selvkørende natur og højt ambitionsniveau
  • Bred interesse for forretning, ledelse og erhvervslivet.

 

Henvendelse

Send din ansøgning og cv til Kristian Husum på kh@husumsearch.dk, hvis du synes s tillingen lyder spændende. Du er også meget velkommen til at ringe til Kristian på tlf. 29 89 41 09 for at høre mere. Ansøgningsfristen er den 13. April men der holdes interviews løbende så ring hellere i dag end i morgen.