Advokat/jurist til kontraktsret og rådgiveransvar

Skab en karriere med mening. SEGES er en del af Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. og er en af Danmarks største specialiserede rådgivningsvirksomheder. SEGES rådgiver virksomheder og landmænd indenfor fødevareerhvervene om alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Bliv del af et internt juridisk team – fordelt på 2 afdelinger – på knap 25 specialister, hvor du skal fungere som spydspidsen indenfor kontraktsret og rådgiveransvar. Det er en selvstændig rolle i et udviklende og stærkt fagligt miljø hvor du får rig lejlighed til at påvirke tilrettelæggelsen af din dagligdag.

Stillingen

SEGES er et videns- og innovationshus, der rådgiver danske fødevareerhverv om alt, der har med landbrugsdrift at gøre. Fra de landbrugsfaglige emner indenfor planter, miljø, naturpleje, dyrehold og økologi til de mere forretningsmæssige som økonomi, skat, jura og it.

Som advokat / jurist i SEGES bliver du del af et fagligt stærkt miljø på knap 25 jurister og advokater.

For særligt dine opgaver gælder, at du blandt andet skal supportere en dybt specialiseret rådgivningsvirksomhed med mere end 650 medarbejdere. Det kunne være med kommentarer til modtagne kontrakter, udarbejdelse af kontrakter, deltagelse i forhandlinger, sparring til forretningsmæssige tiltag, vurdering af forsikringer og generel vurdering i øvrigt af mange forskelligartede juridiske regler af betydning for landbruget.

Du vil blive ansat i Skade & Ansvar, hvor hovedfokus er på behandling er sager om professionelt ansvar for rådgivere indenfor landbruget. Rådgivningen kan  spænde fra skatte- og erstatningsret til miljøret, ansættelsesret mv.

 Dn aktuelle rolle kan sammenfattes til  

  • Håndtering af sager om rådgiver- og erstatningsansvar inden for landbrugets retsforhold, herunder særligt skatte- & økonomirådgivning.
  • Rådgivning om og udarbejdelse af kontrakter (både på dansk og engelsk) til andre afdelinger i Landbrug & Fødevarer.
  • Undervisning i rådgiveransvar og sparring internt i organisationen indenfor dine speciale områder.
  • Støtte op om skadesområdet i SEGES bredt set og bistå skadeschefen med den faglige ledelse af funktionen.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine egne sager og tage dem fra opstart til afgørelse. Du vil skulle sætte dig ind i komplekse problemstillinger inden for en række forskellige retsområder og vil få eksponering til hele paletten af fødevareerhverv i Danmark.

Kandidatprofil

Den ideelle kandidat er en fagligt dygtig jurist eller advokat, som har erfaring med erhvervsretten bredt set og meget gerne dyb indsigt i kontraktsret og erstatningsret (med fokus på rådgiveransvar). Din uddannelsesmæssige baggrund kan være både som cand.jur. eller cand.merc.jur. Du har nok 4-8 års relevant erfaring og er nu klar til selvstændigt at tage ansvaret for ganske komplekse sager. Det kan f.eks. være, at du efter at have fået din bestalling nu har lyst til at udvikle dig videre i en mere intern rolle men hvor du stadig er i et stærkt fagligt miljø og har muligheden for at køre sager på egen hånd.  

For at trives i rolle er det vigtigt, at du:

  • Kan rådgive på egen hånd og er i stand til at samarbejde på tværs af afdelinger og kompetencer med andre jurister og fagpersoner (agronomer, økonomer, ingeniører mv.).
  • Er i stand til at fremkomme med fagligt velbegrundede skriftlige fremstillinger, afgørelser, og løsningsforslag.
  • Forstår, at rollen som advokat i en medlemsejet virksomhed kræver, at man kan balancere sin faglige dygtighed med menneskelig fingerspitzgefühl og organisatorisk snilde.
  • Har stor faglig appetit på erstatningsretten / det professionelle ansvar og har lyst til at arbejde mere med det.

Som person er du en stærk kommunikator i tale og på skrift på både Dansk og Engelsk. Du trives med andre fagspecialister og er i stand til at formidle juridiske problemstillinger i et letforståeligt sprog. Tonen i det juridiske team er uformel, positiv og samarbejdsorienteret – så som menneske er du løsningsorienteret, initiativrig og kundeorienteret. Og så er du rigtig god til at skabe tillidsvækkende relationer.

Stillingen er en oplagt mulighed for at arbejde i et højt fagligt og samtidig uformelt miljø, som lægger vægt på at have det sjovt på arbejdet. Samtidig får du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer løbende og i takt med dine ambitioner.

Interesseret?

Husum Search bistår SEGES i forbindelse med denne search proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk eller tlf. 29 89 41 09.

SEGES er en del af Landbrug & Fødevarer og er et fagligt videns- og innovationshus, der arbejder med alt, der har med landbrugsdrift at gøre. Fra de store landbrugsfaglige emner inden for planter, miljø, naturpleje, dyrehold og økologi til økonomi, skat, jura, it, arkitektur, regnskab, HR og undervisning. Det sker i tæt samarbejde med universiteter, ministerier, virksomheder og interesseorganisationer i både ind- og udland.

SEGES identificerer de forretningsmæssige potentialer i landbruget og giver på den måde danske landmænd og gartnere de bedste redskaber til at drive deres virksomhed rentabelt og samtidig holde fokus på miljø og dyrevelfærd. 

SEGES sælger specialiserede konsulentydelser, programmer og andre produkter, ligesom man varetager en række udviklings- og serviceopgaver i forhold til de 30 landmandsejede rådgivningsvirksomheder. Disse services og kommercielle aktiviteter i øvrigt udgør hovedparten af omsætningen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.