It-arkitekt til KOMBIT

Bliv del af KOMBITs dygtige it-arkitekturteam og vær med til at videreudvikle digitaliseringen af de danske kommuner. På den korte bane får du ansvaret for den arkitektoniske videreudvikling af en eller flere komponenter eller services i den fælleskommunale infrastruktur. På længere sigt vil du have stor mulighed for at udvikle dig indenfor andre fagområder. Spændende mulighed for en dygtig it-arkitekt med lyst til at blive del af et kompetent it-hus med en meningsfuld rolle i samfundet, høje ambitioner og en uformel kultur hvor der er fokus på medarbejdere med et arbejdsliv i balance.

Stillingen

KOMBIT har ansvaret for indkøb, udvikling og styring af store samfundsunderstøttende it-systemer på kommunernes vegne og har dermed ansvar for så forskellige systemer som kommunernes sygedagpenge system, skolernes Aula, og en fælleskommual infrastruktur. Formålet er klart: at skaffe bedre, billigere og mere sammenhængende digitalisering til gavn for alle danskere.

Som it-arkitekt indgår du i KOMBITs arkitekturspeciale, der aktuelt tæller mere end 20 kolleger. I første omgang bliver du tilknyttet KDI (Kommunernes Data og Infrastruktur) eller TLD (tværgående løsninger og data), hvor du bliver en del af et team der står for videreudvikling og udbygning af samfundskritiske databaserede løsninger og infrastruktur. Du vil på lidt længere sigt have mulighed for at blive tilknyttet andre projekter – og er selv med til at forme retningen af din specialisering og udvikling. KOMBIT er i en fase, hvor der er fokus på sikker drift, videreudvikling af systemerne med fokus på bedre dataudnyttelse, overholdelse af compliance og udbygningen af sammenhæng til kommunale løsninger, fælleskommunal og fællesoffentlig infrastruktur.  

De væsentlige ansvarsområder og arbejdsopgaver omfatter:

 • Ansvar for arkitekturen i en eller flere komponenter eller services. SPOC for arkitekturrelaterede forhold internt i KOMBIT og i relation til leverandører.
 • Sikre en sammenhængende arkitektur på tværs af KOMBITs leverancer i overensstemmelse med den fælleskommunale rammearkitektur og KOMBITs metode.
 • Kravspecificere og sikre at de forretningsmæssige behov omsættes til IT-løsninger i overensstemmelse med kontrakten og arkitekturen
 • Sikre at dokumentationen er på plads samt at løsningernes tekniske kvalitet og mulighed for at blive vedligeholdt og videreudviklet fastholdes ved ændringsønsker
 • Kravstille og sparre med leverandøren om udstilling af data via snitflader til andre systemer
 • Sparring med it-konsulenter på projektet om non-funktionelle aspekter ifm. funktionelle ændringer
 • Review og godkendelse af løsningsdesign og dokumentation
 • Tværgående afklaring af arkitekturmæssige udfordringer og risici i KOMBITs projekter
 • Deltage i arbejdet med at udbrede og videreudvikle strategier, principper og mønstre som medvirker til at arkitekturen i de fælleskommunale løsninger løbende forbedres og optimeres
 • Stærk og synlig repræsentation af arkitekturområdet i KOMBIT både internt og eksternt
 • Sikre effektiv kommunikation af arkitektur, løsninger og beslutninger til vigtige interessenter

Stillingen giver en helt unik mulighed for at arbejde på tværs af fagligheder og spændende it-projekter med stor samfundsmæssig bevågenhed og mange spændende arkitektoniske udfordringer af teknisk og praktisk karakter. Du bliver del af et særdeles stærkt arkitekturspeciale i en virksomhed, som bidrager aktivt til en digitaliseringsagenda, der rører store dele af det danske samfund.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at blive arkitektur-lead på et af områderne- Her vil du få ansvar for roadmapping og agere faglig leder for en håndfuld it-arkitekter.

Du vil referere til chefarkitekten i KOMBIT.

Kandidatprofil

Måske er du i dag løsningsarkitekt, enterprisearkitekt, konsulent eller lignende i en større organisation med mange interessenter. Det er et plus, hvis du også har erfaring med kommunal forretning, dataudveksling og it-infrastruktur men ellers kan du lære det. Måske har du erfaring fra med cloud-infrastruktur og anvendelse af ny teknologi på dataområdet.

Du mestrer flere af ansvars- og opgaveområder, som er opridset ovenfor – og dertil er du som person:

 • Ansvarsbevidst og struktureret men samtidig en udpræget samarbejdsorienteret person, der trives i en social og stærk virksomhedskultur.
 • Analytisk stærk og problemløsende men samtidig orienteret mod kompromiser og i stand til at samarbejde tværfagligt
 • Fleksibel og i stand til at arbejde effektivt med flere projekter og ledere samt omstille dig til ændrede prioriteter når det er nødvendigt
 • Du har en nysgerrighed for teknologi og følger med i udviklingen, samt for at forstå den forretning vores løsninger understøtter.
 • I stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger ud fra en dyb teknisk forståelse

Interesseret?

Husum Search bistår KOMBIT i forbindelse med denne rekruttering. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk eller tlf. 29 89 41 09.

Om KOMBIT

I KOMBIT er der højt til loftet og rige muligheder for at sætte sit personlige præg på eget jobindhold. Og selv om ambitionerne er høje, har organisationen fokus på en fornuftig work-life-balance og giver mulighed for at tilrettelægge en fleksibel hverdag. KOMBIT sætter kvaliteten i arbejdet højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder, som er individuelt tilpasset karriere- og udviklingsplaner. KOMBIT er en virksomhed med en stærk og menneskelig virksomhedskultur og med et væld af sociale arrangementer for enhver smag. Du kan læse mere om KOMBIT som arbejdsplads på https://www.kombit.dk/karriere

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.