Ressource Manager

Med et stærkt mandat fra direktionen får du her en unik mulighed for at opbygge og drive ressource management i KOMBIT, den virksomhed, der står for indkøb, udvikling og drift af alle fælleskommunale it-systemer. Dygtige kolleger, et meningsfuldt arbejde og gode rammer og vilkår.

Stillingen

KOMBIT har ansvaret for at indkøbe og styre store samfundsunderstøttende it-systemer på kommunernes vegne og har dermed ansvar for så forskellige systemer som Kommunernes Sygedagpenge system, Aula og det kommende valghandlingssystem. Formålet er klart: skaffe bedre, billigere og mere sammenhængende digitalisering til gavn for alle danskere.

Som ressource manager får du strategisk og taktisk ansvar for KOMBITs ressourceoptimering. Gennem samarbejde på tværs af huset skaber du overblik over projektbehov og ressourcer og sikrer at medarbejdere og eksterne er allokeret mest optimalt til igangværende og kommende projekter.

Dine primære ansvarsområder omfatter:

 • Udvikle og eje strategi og proces for ressourceoptimering, herunder etablere rapportering, forecast og dashboards
 • Sørge for, at konsulenterne er allokeret optimalt til igangværende og kommende projekter
 • Facilitere problemløsning omkring ressourcekonflikter og flaskehalse i tæt samråd med ledere og projektledere ved at simulere scenarier, der tager hensyn til både eksekveringen af projektporteføljen og den langsigtede udvikling af medarbejderkompetencer.
 • Præsentere og facilitere problemløsning på mere strategiske/større ressourceudfordringer i KOMBITs portfolio board.
 • Løbende definere det rette mix af interne og eksterne ressourcer med afsæt i udviklingen af projektporteføljen.
 • Drive samarbejdet med eksterne leverandører, herunder sikre effektiv rekruttering og onboarding af eksterne konsulenter.
 • At have fingeren på pulsen ift. it-job og konsulentmarkedet generelt

KOMBIT har i dag etableret et udgangspunkt for ressourcestyringen. Men både processer og styringsmekanismer kan gøres endnu bedre – du må meget gerne se på området med friske øjne.

Stillingen giver en spændende mulighed for at arbejde på tværs af fagligheder og spændende it-projekter med stor samfundsmæssig bevågenhed. Du bliver del af en virksomhed, som bidrager til en spændende og udfordrende digitaliseringsagenda, der rører store dele af det danske samfund.

Kandidatprofil

Den ideelle kandidat har en relevant teknisk uddannelse og solid erfaring med it-projektstyring f.eks. fra ressource management, it-porteføljestyring eller PMO. Det er vigtigt, at du har arbejdet hands-on med at udvikle og forbedre det styringssystem, du har arbejdet med. KOMBIT er på udkig efter en kandidat, der har lyst til at drive området selvstændigt – og til at udvikle, forandre og bygge. Hvis du ikke har arbejdet i dybden med ressource management men har været ”på den anden side” af porteføljestyring, så skal du selvfølgelig have lyst til at hurtigt lære nyt så du kan blive KOMBITs autoritet på ressource management.

Du er velfunderet indenfor det tekniske område i et omfang hvor du forstår dig på it-profiler bredt set. Men samtidig har du også forståelsen for, at projektressourcer er mennesker med små individuelle forskelle, som er meget vigtige for projektets resultater selvom de ikke altid kan fanges i et regneark.

Du er uden tvivl en entreprenant type, der kreativt og målrettet kan få greb om ressourcestyringen. Hvis du også har interesse for strategisk kompetenceudvikling er det kun en fordel – KOMBIT vil nemlig også gerne ressource management til at styre og prioritere kompetenceudviklingsindsatsen.

Som person er du en udpræget brobygger, som kan manøvrere sikkert i komplekse organisationer med mange forskellige interesser og fagligheder og med en stærk kultur. Du er i stand til at skabe klarhed og tydelige beslutningsgrundlag, som bibringer forhandlet enighed.

Endvidere er du

 • Strategisk og analytisk tænkende men samtidig tilstrækkeligt hands-on til selv at producere og planer og løsningsforslag samt drive den løbende ressourceoptimering i praksis.
 • En tillidsvækkende person, som naturligt tager rollen som sparringspartner for tunge og kompetente IT ledere / projektledere og som ikke er bange for at tage beslutninger selv når det er nødvendigt.
 • I stand til at præsentere komplekse sager overfor styregrupper mv. på en måde som balancerer mellem overblik og detaljer.
 • Holistisk tænkende og gerne i stand til at samtænke ressourcestyring og strategisk kompetenceudvikling
 • Ansvarsbevidst og struktureret og I stand til at udfordre eksisterende processer og vaner med konkrete og kreative løsninger.

Der er mange måder at kunne blive succesfuld kandidat i denne stilling. Men det er vigtigt at du har en erfaring og en personlighed, der gør dig i stand til at drive området selvstændigt og med en tydelig retning men i et meget tæt og konstruktivt-udfordrende samspil på tværs af hele KOMBIT.

Interesseret?

Husum Search bistår KOMBIT i forbindelse med denne search proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk eller tlf. 29 89 41 09.

Om KOMBIT

I KOMBIT er der højt til loftet og rige muligheder for at sætte sit personlige præg på eget jobindhold. Og selv om ambitionerne er høje, har organisationen fokus på en fornuftig work-life-balance og giver mulighed for at tilrettelægge en fleksibel hverdag. KOMBIT sætter kvaliteten i arbejdet højt og tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder, som er individuelt tilpasset karriere- og udviklingsplaner. KOMBIT er en virksomhed med en stærk og menneskelig virksomhedskultur og med et væld af sociale arrangementer for enhver smag. Du kan læse mere om KOMBIT som arbejdsplads på https://www.kombit.dk/karriere

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.