Kommunikations- og Fundraising Direktør til WWF Verdensnaturfonden

WWF Verdensnaturfonden er verdens største uafhængige naturorganisation og en af de absolut mest indflydelsesrige både i Danmark og internationalt. Her er muligheden for at blive del af ledelsen i den danske organisation med hovedansvaret for fondens private fundraising, markedsføring og kommunikation.

Som Kommunikations- og Fundraising Direktør skal du inspirere og lede et dygtigt team af specialister, som har ansvaret for de fleste af WWF’s udadvendte aktiviteter, herunder fundraising fra private støtter, markedsføring, kampagner, events, pressehåndtering, webshop, medlemskommunikation og PandaClub for børn. Og så støtter dit team resten af organisationen med marketing- og kommunikationsrådgivning, herunder på strategiske og meget synlige programmer. Rollen har stor betydning for WWF Verdensnaturfonden og afdelingen sætter markante spor i samfundet.

Du bliver overordnet ansvarlig for:

 • Udvikling og implementering af kampagner, PR-aktiviteter og indsamlinger så vi sikrer, at vores budskaber er top of mind hos politikere, støtter og samarbejdspartnere.
 • WWF’s synlighed og position i det offentlige rum samt at sikre samspillet mellem de videnskabeligt funderede natur- og miljøaktiviteter og WWF’s kommunikations- og marketinginitiativer.
 • Udvikling og implementering af en offensiv og målbaseret strategi for WWF’s budskaber, kampagner, markedsføring, fundraising og kommunikation.
 • Ledelse af afdelingen – herunder sparring på projekter og initiativer, personaleledelse af sektionsledere og afdelingen bredt set, samt medarbejderudvikling og -engagement.
 • Indsamling af midler fra private danskerne, herunder rekruttering sf støtter og medlemmer. Dette både gennem løbende initiativer og i samspil med strategiske kampagner fra de forskellige miljø- og naturfaglige afdelinger i huset. 
 • Kommunikation til medlemmer, f.eks. vores blad og nyhedsbreve samt ansvaret for WWF’s børneunivers PandaClub
 • Kommunikation i og om projekter finansieret af virksomheder, fonde, Danida og andre.

Kommunikations- og Fundraising Direktøren refererer til Generalsekretæren og er en del af ledelsen i WWF Verdensnaturfonden og er dermed en vigtig medspiller i at sætte og implementere den strategiske retning for fonden i Danmark.

Din profil

Du har nok en del erfaring fra et bureau, som har givet dig lejlighed til at prøve kræfter med en bred pallette af kommunikations- og marketingopgaver. Muligvis har du også parallel erfaring som kommunikations- og marketingansvarlig i en virksomhed eller organisation – og meget gerne en mellemstor en af størrelsen, så du forstår hvordan man effektivt veksler mellem strategisk/bredt perspektiv og helt konkret operationel forståelse for at få ”leveret varen” til det enkelte projekt, kampagne, initiativ mv.

Mere konkret har du:

 • Dokumenterede strategiske kompetencer og erfaring med at tænke integrerede kampagner, PR og markedsføring på tværs af dybe fagligheder og interne samt eksterne interessenter.
 • Evnen til at flytte holdninger og penge gennem kreative og nytænkende løsninger, der dog hele tiden har fokus på at få leveret noget konkret og i en god nok kvalitet.
 • Veludviklede samarbejdsevner både internt i WWF (og på tværs af de forskellige stærke og dygtige faggrupper) samt udenfor huset til forskellige interessenter lige fra samarbejdspartner-virksomheder til myndigheder og andre fonde.
 • Evnen og lysten til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø med fælles retning, holdånd og virkelyst
 • Stærke kommunikationskompetencer med flere års erfaring med at drive og rammesætte interne og eksterne kampagner med stor impact.
 • Ledelseskompetencer til at lede en markedsføringsafdeling.
 • Den nødvendige ledelseserfaring, herunder gerne erfaring fra afdelinger med tværgående kompetencer og ansvarsområder.
 • Erfaring fra lignende stillinger og konkret konsulenterfaring.

WWF tilbyder

Et inspirerende og udviklende job i verdens førende naturorganisation, der er i Danmark, har fordoblet i størrelse de seneste fire år. Du kommer til at indgå i et internationalt miljø med en lang række komplekse og store danskfinansierede projekter i hele verden – projekter, som har stor betydning for natur- og miljøbeskyttelsesarbejdet nationalt og internationalt. Samtidig bliver du del af en ambitiøs, innovativ, tværfaglig organisation, der tæller både miljø faglige kompetencer, kommunikation, fundraising, public affairs, administration og presse.

Interesseret?

Husum Search bistår med denne rekruttering. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til i fuld fortrolighed at kontakte Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk eller tlf. 29 89 41 09.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.