Ressource og kompetence manager

En central og tung stilling med stor mulighed for at præge et vigtigt dansk IT konsulenthus med dygtige folk, en stærk kultur og gode rammer og vilkår. Oplagt mulighed for en kandidat med god forståelse for IT projekter og solid erfaring indenfor ressource- eller workforce management og med lyst til at arbejde helt tæt på den bredere digitaliseringsdagsorden i Danmark. Med reference til Vicedirektøren for Organisation, HR og Forretningsudvikling og med mandat fra direktionen, får du en unik mulighed for at påvirke digitaliseringen af det danske samfund i en dygtig, ambitiøs og menneskelig virksomhed.

Stillingen

KOMBIT har ansvaret for at indkøbe og styre store samfundsunderstøttende it-systemer på kommunernes vegne og har dermed ansvar for så forskellige systemer som Kommunernes Sygedagpenge system, Aula og det kommende valghandlingssystem. Formålet er klart: skaffe bedre, billigere og mere sammenhængende digitalisering til gavn for alle danskere.

Som ressource manager får du strategisk og taktisk ansvar for optimeringen af interne og eksterne konsulenter. Du refererer til topledelsen og skal hovedsageligt:

  • Udvikle og eje strategi og proces for ressourceoptimering, herunder etablere rapportering og dashboards
  • Sørge for at konsulenterne er allokeret optimalt til igangværende og kommende projekter
  • Løse ressourcekonflikter og flaskehalse – både på kort sigt og de mere strategiske
  • Definere det rette mix af egne konsulenter og eksterne partnere

Virksomheden har et godt udgangspunkt nu men der er også brug for at du styrker processer og styringsmekanismer så man får et bedre datagrundlag. Så der er stor mulighed for at præge processeer og tilgang. Stillingen giver en helt unik mulighed for at arbejde på tværs af fagligheder og spændende IT projekter med samfundsmæssig interesse og impact.

Kandidatprofil

Den ideelle kandidat har en relevant akademisk uddannelse og betydelig erfaring med projekt- og ressourcestyring på strategisk niveau. Du kan f.eks. have arbejdet med workforce management i et konsulent- eller IT firma men det kan også være du har arbejdet som konsulent med workforce management / ressource management overfor kunder. Det er dog vigtigt, at du har fået den fornødne erfaring til at du her kan påtage dig det fulde ejerskab for at revidere og drive den eksisterende praksis hos virksomheden. Du bliver autoriteten indenfor ressource management.

Fagligt set har du naturligvis en god forståelse for IT profiler og IT projekt-porteføljer – dog behøver du ikke have en uddannelsesmæssig baggrund indenfor IT. Det vil i rollen her nok falde dig naturligt at starte med at etablere et enkelt indrapporteringssystem for ressourcestyringen med et par dashboards at styre efter. Endvidere er du

  • En, der tænker på tværs af siloer og naturligt vækker tillid hos dem, du arbejder med.
  • Strategisk tænkende men alligevel tilstrækkeligt hands-on til at du selv vil arbejde med ressourceoptimeringen i praksis.
  • Dygtig til at formidle mundtligt og skriftligt
  • I stand til at træffe og stå på mål for beslutninger
  • Tilstrækkeligt ”tung” til at du kan indgå i reel problemløsning af ressource konflikter i projektporteføljen

Der er mange måder at kunne blive succesfuld kandidat i denne stilling. Men det er vigtigt at du har en erfaring og en personlighed, der gør dig i stand til at drive området selvstændigt og med en tydelig retning men i et meget tæt og konstruktivt-udfordrende samspil på tværs af hele organisationen.

Interesseret?

Virksomheden er i første omgang anonym og Husum Search bistår med search processen. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk eller tlf. 29 89 41 09.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.