Senior Accountant

Bliv en del af et inspirerende, velfungerende og humørfyldt team i en interessant virksomhed, som står for indkøb og udvikling af it-systemer til brug på tværs af alle kommunerne i Danmark. Spændende mulighed for en selvstændig og dygtig regnskabsmedarbejder. 

Stillingen

KOMBIT har ansvaret for at indkøbe, udvikle og drifte store samfundsunderstøttende it-systemer på kommunernes vegne og har dermed ansvar for forskellige systemer som Kommunernes Sygedagpenge system, Aula og det kommende valghandlingssystem. Formålet er klart: at skaffe bedre, billigere og mere sammenhængende digitalisering til gavn for alle danskere.

Som Senior Accountant i KOMBIT kommer du til at arbejde meget bredt inden for finans, debitor- og kreditorstyring samt lønadministration. Sammen med regnskabschefen udgør du den regnskabsmæssige rygrad i KOMBIT. Udover regnskabsteamet består økonomifunktionen af tre business controllers, tre projektøkonomer og CFO’en.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Debitorstyring/kreditorstyring
 • Udbetaling af udlæg og rejseafregninger
 • Bankafstemning og afstemning af balancekonti
 • Kontrol og bogføring af timeregistrering på KOMBITs it-udviklingsprojekter
 • Lønafregning og -afstemning
 • Løbende udvikling og effektivisering af arbejdsgangene indenfor regnskabsområdet
 • Og så naturligvis samspil om løsning af andre finansopgaver i det omfang, der giver mening

Der er mulighed for i et vist omfang at forme rollen om dine erfaringer og særlige interesseområder. F.eks. vil KOMBIT gerne have dig involveret i lønkørslen men er åben for, at du måske ikke har erfaring med dette endnu. Du vil ligeledes blive involveret i opgraderingen af et ERP-projekt, som skal rulles ud i 2022.

Stillingen giver dig en mulighed for at blive en del af et velfungerende team med stærk faglighed, højt til loftet og en positiv atmosfære. Samtidig er KOMBIT en interessant virksomhed, som bidrager til den digitaliseringsagenda, der rører store dele af det danske samfund. Som arbejdsplads har KOMBIT en ”god størrelse”, en stærk kultur og en god tradition for at vægte udvikling, fleksibilitet og selvstændighed i den måde, man arbejder på.

Kandidatprofil

Som ideel kandidat til stillingen har du en relevant regnskabsmæssig uddannelse og i hvert fald en håndfuld års erfaring med tilsvarende typer af opgaver. Du må naturligvis gerne have længere erfaring end det. Måske har du haft det fulde ansvar for regnskab i en mindre virksomhed og har lyst til at blive en del af en lidt større organisation. Eller måske har du haft et mere afgrænset ansvar i en stor virksomhed og vil nu gerne have en rolle hvor du kan arbejde helt bredt på tværs af regnskabsdisciplinerne.

Der lægges stor vægt på din personlighed. KOMBIT vil gerne have en ny kollega, som er:

 • Udpræget samarbejdsorienteret og i stand til at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af organisationen.
 • Dygtig til at arbejde med Excel og evt. Navision
 • Kvalitetsorienteret, selvstændig og ansvarsbevidst
 • En fornøjelse at arbejde sammen med i det daglige – meget gerne uhøjtidelig og humoristisk anlagt!

KOMBIT tilbyder

I KOMBIT er omgangstonen er uformel og humøret højt. Der er tale om en organisation, hvor der er højt til loftet og rige muligheder for at sætte dit personlige præg på jobbet. Og selv om ambitionerne er høje, så har KOMBIT et reelt fokus på en fornuftig work-life-balance.

Du tilbydes et job, hvor det at skabe samarbejde på tværs af mange faggrupper og store it-projekter er omdrejningspunktet. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, der står i udviklingens tegn, både hvad angår de mange eksisterende projekter og forventningen om en fremtid med endnu bredere portefølje indenfor digitalisering og it-dreven innovation.

Husum Search bistår KOMBIT i forbindelse med denne rekruttering. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk eller tlf. 29 89 41 09.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.