Partner til Translink Corporate Finance

Attraktiv mulighed hos en mindre M&A-rådgiver med stærkt internationalt netværk og særdeles stærk performance i markedet for mellemstore virksomhedstransaktioner. Mulighed for kandidaten, der kan og vil videreudvikle en M&A forretning med afsæt i et velkonsolideret men agilt setup med stort potentiale.

Stillingen

Vores klient er en mindre men velkonsolideret M&A-rådgiver med primært fokus på at facilitere mindre og mellemstore transaktioner især af ejerledede virksomheder. Vores klient har god traction på markedet og det danske team har gennem årene medvirket ved hundredevis af transaktioner. Virksomheden udgør den danske afdeling af Translink International, en M&A rådgiver med stærkt internationalt fodaftryk. En betydelig del af de danske transaktioner sker på tværs af landegrænser og i et velfungerende samarbejde med udenlandske kolleger.

Som seniorpartner får du det fulde ansvar for at løse opgaver indenfor køb og salg af virksomheder. Dette omfatter bl.a.:

  • Markedsføring og positionering af Translink Corporate Finance overfor potentielle kunder. 
  • Salg af konkrete opgaver overfor den enkelte virksomhedsejer eller -ledelse.
  • Vurdering og værdiansættelse af virksomheden og rådgivning af ejeren om markedspotentiale.
  • Identifikation af og dialog med potentielle købere.
  • Dialog med andre rådgivere.
  • Rådgivning af parterne om den faktiske gennemførelse af transaktionen.

Udover de store frihedsgrader, der knytter sig til at være uafhængig og selvstændig M&A rådgiver i et velfungerende setup, vil der være særdeles gode indtjeningsmuligheder i rollen. Det er tanken at du bliver equity partner i virksomheden efter en nærmere aftalt periode. Den øvrige partnergruppe vil facilitere din indkøring i virksomheden og du vil drage fordel af deres stærke netværk og leads.

Der kan være flere forskellige indgangsvinkler til stillingen…

Du har nok en del erfaring med M&A-processer, en erfaring der både kan være høstet fra rådgiversiden og/eller fra virksomhedssiden. Du kan også have arbejdet som tung konsulent indenfor et relevant område – en rolle hvor du har haft direktionsadgang og tungt salgsansvar. Eller du kan have arbejdet med kundesegmentet f.eks. indenfor commercial real estate, private banking / erhvervsrådgivning el.lign. Eller noget helt fjerde.

Sandsynligvis har du allerede i dag et bredt og godt netværk blandt virksomhedsejere og -ledere – et netværk, som du nyder aktivt at vedligeholde og udbygge. Du har den nødvendige tyngde og troværdighed til at en virksomhedsejer ville have lyst til at give netop dig ansvaret for at finde den rette køber til sin virksomhed.

Den rette kandidat til stillingen er kendetegnet ved:

  • Selvstændighed og eksekveringskraft. Evnen til at holde højt tempo og bevare overblikket i komplekse og udfordrende virksomhedstransaktioner med stor betydning for de involverede parter.
  • At være relationsskabende på alle niveauer. Herunder evnen til at bygge tillidsfulde og produktive relationer til virksomhedsejere på tværs af landet.
  • Kommercielt drive og lysten til at skabe forretning og skaffe mandater hjem.

Måske savner du i dag frihedsgraderne til at kunne skrue løsningerne sammen med kunderne i fokus i stedet for fokus på interne processer og andre partneres synspunkter? Måske har du konkrete idéer til hvordan man kan positionere en nicherådgiver i branchen – idéer, som du søger rammerne for føre ud i livet? Eller måske har du længe overvejet at kaste dig ud i en M&A rolle på det rette niveau men med mulighed for at blive del af et etableret setup. Under alle omstændigheder har du stor lyst til livet som rådgiver indenfor velfungerende rammer og med en stærk track record.

Interesseret?

Husum Search bistår med denne rekruttering. Hvis du har interesse i stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til i fortrolighed at Kristian Husum på kristian@husumsearch.dk / 29 89 41 09.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.